Designing for Sustainability

Designing for Sustainability er FSC Danmarks konference, der sætter fokus på 360 graders bæredygtighed. Konferencen samler danske virksomheder og organisationer, der er interesseret i bæredygtig udvikling, både når det gælder egen organisation og de leverandørkæder, de er en del af. Det er med andre ord en konference, der rækker langt ud over FSC og ansvarligt drevne skove.

Designing for Sustainability 2019

Ambitiøs ansvarlighed

Til Designing for Sustainability inviterer vi nogle af de mest inspirerende og vidende virksomheder og eksperter, vi kan komme i tanke om, til at dele deres viden og perspektiver ansvarlighed. Konferencen er målrettet direktører, CSR-ansvarlige og branding- og kommunikationsansvarlige i organisationer, som arbejder med, eller er nysgerrige på, grøn omstilling. I 2019 var Erick Thürmer - CEO Thrümer Tools, Henrik Beha - stifter af Plastic Change og Nina Bendixen - forfatter af Klimakysset blandt oplægsholderne. I 2020, hvor vi trodsede COVID-19 og gjorde konferencen digital, hørte vi blandt andet Solitaire Townsend, CEO Futerra, Mette Olsen, sustainability strategist and advisor BRODIE Partners, og Anders Barsøe, CEO Letz Sushi. 

Designing for Sustainability 2019

Gense 2020-konferencen

Designing for Sustainability Program 2020
PDF, Størrelse: 4.80MB

Digital Designing for Sustainability 2020

Trods COVID-19 var interessen for konferencen overvældende, og Designing for Sustainability blev derfor afholdt som en digital konference i 2020.

På konferencen, hvor over 200 deltog, var der fokus på:

  • Hvordan man bliver netpositiv
  • Om det kan betale sig at have offentlige holdninger til bæredygtighed
  • Hvad forbrugerne egentlig går op i
  • Hvordan man rent lavpraktisk arbejder med holistisk bæredygtighed, og hvem der skal betale regningen

Læs mere i 2020-programmet og i denne nyhed.

Designing for Sustainability Program 2019
PDF, Størrelse: 3.53MB

Stærk opbakning da Designing for Sustainability lagde fra land

I 2019 arrangerede FSC Danmark for første gang Designing for Sustainability i forbindelse med FSC Design Award i Aller Huset, København.

konferencen, der havde 100 deltagere, var der fokus :

  • Grønne tendenser
  • Hvordan man integrerer bæredygtighed i hele ens virksomhed samt inspirerer medarbejdere og ledelse
  • Hvordan bæredygtighed bliver en del af ens brand – og hvorfor det bør være det
  • Hvordan man kortlægger sin rejse mod bæredygtighedhelt lavpraktisk og håndgribeligt

Læs mere i programmet og i denne nyhed.

Mere information

FSC Danmarks årsdag

Til FSC Danmarks årsdag og generalforsamling samles en bred vifte af interessenter, der spænder fra NGO'er og fagforeninger til erhvervsorganisationer og virksomheder. Alle har til fælles, at de er engageret i ansvarlig brug af verdens skove, og til årsdagen mødes de til spændende diskussioner, indspark og netværk.

FSC Design Award 2019

FSC Design Award er en designkonkurrence, der udfordrer danske design- og arkitektstuderende til at tænke i nye baner og forene bæredygtighed med godt design i træ. Konkurrencen har været afholdt siden 2007.

FSC Designrejse 2016

Siden 2007 har FSC Danmark sendt designstuderende fra landets arkitekt- og designskoler til skovområder og træværksteder på fem forskellige kontinenter. De har oplevet, hvad det vil sige, at en skov er FSC-certificeret og samarbejdet med lokale værksteder om produktion af deres design.

FSC Danmark på byggerimesse

FSC Danmarks vigtigste årlige begivenheder er vores årsdag og generalforsamling. Herudover har vi siden 2007 afholdt designkonkurrencen FSC Design Award og sendt vinderne på FSC Designrejse ud i verden til FSC-certificerede skovområder. Sammen med konferencen Designing for Sustainability er det nøglearrangementer, som formår at samle nuværende og kommende beslutningstagere om bæredygtighed og ansvarligt drevne skove.