Vores medlemmer

I FSC Danmark finder man et bredt udsnit af dansk erhvervsliv og NGO’er, der arbejder for at udbrede ansvarlig skovdrift. Det afspejler det faktum, at træ, papir og andre materialer, der kommer fra skovene, bruges i mange sektorer og af forskellige organisationstyper.

Vores medlemmer

Mange vil en bæredygtig fremtid for verdens skove

De fleste virksomheder og organisationer bruger træprodukter, og mange af dem har også en interesse i ansvarligt skovbrug. FSC-medlemsnetværket spænder vidt fra restauranten og skovejeren over møbelproducenten og byggecentret til emballagegrossisten og detailkæden. Og mange flere. Vi har også opbakning fra toneangivende danske NGO’er.

Mere information

Mød vores medlemmer

I FSC Danmark har vi over 130 engagerede medlemmer med forskellige interesser, men som alle sammen arbejder for ansvarlig brug af verdens skove. I "Mød et medlem" kan du lære vores medlemmer at kende og høre, hvorfor de har engageret sig i FSC og FSC Danmark.

Derfor er de medlem

Vores medlemmer er forskellige og har forskellige baggrunde for at være medlem. Vi har spurgt et udvalg af dem om, hvorfor de er medlem af FSC Danmark.

Medlemmer med 100%-strategier hyldes

Vi elsker ambitioner. Derfor hædrer FSC Danmark hvert år medlemmer, som har en 100% FSC-indkøbspolitik eller målsætning på en eller flere produktgrupper og som har meldt det offentligt ud.