Together We Are FSC

Together We Are FSC-kampagnen giver virksomheder med FSC-certifikat eller -licens mulighed for at kommunikere deres bidrag til ansvarlig brug af verdens skove og FN's Verdensmål med stærke visuelle udtryk og historier.

Få en varemærkelicens

Stærk visuel FSC-kampagne

Together We Are FSC

Når man køber FSC-certificerede produkter, bidrager man samtidig direkte eller indirekte til 14 af de 17 FN-verdensmål for bæredygtig udvikling. FSC har udviklet kommunikations- og markedsføringsmaterialer som en del af kampagnen "Together We Are FSC", som FSC-certificerede virksomheder og licenshavere gratis kan bruge. De kan bruges til at vise, hvordan virksomhederne gør en forskel med FSC, og hvordan køb af FSC-produkter bidrager til en bæredygtig udvikling i verdens skove til gavn for klima, mennesker, dyr og biodiversitet. Kampagnen består også af billeder, film og historier fra verdens skove, som giver en stærk visuel fortælling om FSC, og som frit kan deles.

Together We Are FSC tager udgangspunkt i, at FSC ikke bare er et mærke eller en certificeringsordning. FSC er en global bevægelse af skovejere, indkøbere, producenter, NGO'er, sociale organisationer, forbrugere og mange flere, som alle ønsker en bæredygtig fremtid for verdens skove.

Together We Are FSC

Kampagnematerialerne og præsentationen kræver login, som typisk er udstedt til den ansvarlige for FSC-certifikatet eller -licensen.

Hent kampagnepræsentation på engelsk

Læs mere om kampagnen

Læs mere om FSC's bidrag til de enkelte verdensmål

Læs, se og hør historier fra verdens skove, hvor FSC gør en forskel

Andre kampagner

FSC Ugen sætter landsdækkende spot på FSC og bæredygtig skovdrift

FSC Ugen er FSC Danmarks største kampagne. Den afholdes hvert år i ugen op til påske, hvor danske virksomheder og organisationer gennem et fælles kampagneudtryk under et specifikt tema sætter fokus på FSC og ansvarlig skovdrift i deres kommunikations- og markedsføringsmaterialer.

FSC Dag

FSC DAG er en sjov intern dag for dig og dine kollegaer. Dagen ligger i forbindelse med vores årlige forårskampagne FSC Ugen, som altid kører i ugen op til påske.

FSC DAG erstatter den tidligere FSC Friday og har et internt fokus på dig og dine kollegaers engagement i FSC. FSC Dag blev afholdt første gang i 2023. Se mere her.