Praktik

Vi har i øjeblikket ingen ledige praktikstillinger.

Praktik i FSC Danmark

Hvad er FSC for en organisation at arbejde i?

FSC Danmark er det danske sekretariat for certificerings- og mærkningsordningen FSC. FSC er en global certificeringsordning til ansvarlig skovdrift og produkter af træ og øvrige materialer fra skoven. Vores formål er at udbrede kendskabet til FSC-mærket blandt forbrugere, virksomheder og andre interessenter.

Vi er en flok engagerede mennesker, der elsker vores arbejde, og dagligdagenvores kontor er fuld af smil, spændende snakke om bæredygtighed, og hvordan vi skubber mest muligudviklingen. Og så er den fuld af medbestemmelse og indflydelse til alle på holdetogså praktikanterne!  

Du vil indgå i et tværfagligt team på vores kontor centralt beliggende i Aarhus. Og som et fun fact kan vi tilføje, at lige omkring halvdelen af vores faste team er tidligere praktikanter, som er blevet hos os i faste stillingernogle af dem over 15 år. Så når vi mener, at vi er en sjov, spændende, udviklende og god arbejdsplads, har vi beviser for vores ord!

Louise Skjøth Christensen

Det siger vores tidligere praktikanter

Jeg har været glad hver eneste dag i min praktikperiode hos FSC Danmark. Det har jeg, fordi jeg har fået lov til at arbejde alsidigt, men også inden for de områder, jeg selv brændte for at dygtiggøre mig i. Jeg har fået ansvar og plads til selvstændighed, og samtidig stod mine kolleger altid klar til at besvare spørgsmål eller hjælpe mig videre med en opgave.

Vigtigst af alt, rummer kontoret de sødeste kolleger, man kan bede om. Der er plads til humor og smalltalk, og der gik ikke lang tid, før jeg følte, jeg var en ‘del af familien’. Alt i alt en praktikplads med god stemning og høj faglighed, som jeg ikke kan andet end at anbefale.  

Louise Skjøth Christensen, Professionsbachelor i Kommunikation Danmarks Medie og Journalisthøjskole, PR og Kommunikation, efteråret 2021 

Helene Sylvester

Hvis du ønsker at blive en del af en arbejdsplads der tager imod dig fra day one, og tror på dine evner, ideer og giver dig frihed under ansvar, så er det FSC Danmark du skal vælge. Her er der ikke højt til toppen, og det afspejler sig blandt andet i humoren på kontoret. 

Som praktikant har jeg stået for at lave planer og udarbejde content til FSC's sociale medier. Jeg har været med til at planlægge og eksekvere spændende events og så har jeg skrevet nyhedsartikler til FSC's hjemmeside, og anvendt InDesign og Photoshop.

Jeg kan varmt anbefale FSC som praktiksted, hvis ovenstående opgaver lyder interessante for dig! 

Helene Sylvester, Cand. Merc. i Marketing på Aarhus Universitet (BSS), PR og kommunikation, efteråret 2021

Instagram

Tjek vores Instagram

Få et indblik i vores hverdag på vores Instagramprofil

Find os med @fscdanmark.

Mere information

Samarbejde er udgangspunktet for FSC Danmarks arbejde

Hos FSC Danmark er vi intet uden vores medlemmer og partnere! Vi ved, at hvis vi gerne vil opnå en reel effekt i skovene på kloden gennem vores arbejde, skal vi arbejde sammen med andre. Derfor tager langt det meste af vores arbejde udgangspunkt i partnerskaber, fælles initiativer og netværk på tværs af virksomheder og organisationer.

Fokusområder

Vi arbejder hver dag på mange fronter for at udbrede kendskabet til FSC-mærket i Danmark og øge markedsandelen af FSC-certificerede produkter. Vi har en række fokusområder, hvor vi gennem projekter, netværk og oplysning sætter FSC og ansvarlig brug af verdens skove på dagsordenen. Vi arbejder bl. a. med den offentlige sektor, dansk skovbrug, NGO'er og alle brancher, der bruger træ, papir og andre skovbaserede materialer.

FSC Danmarks bestyrelse repræsenterer mange interesser

Ligesom resten af FSC organisationen har FSC Danmark en bestyrelse med repræsentanter for sociale, miljømæssige og økonomiske interessenter.

Her på siden kan du se, hvem de er, og hvorfor de har engageret sig i FSC og FSC Danmark

Du kan desuden læse referater af bestyrelsesmøder og andre organisatoriske dokumenter her.

Træ

Tak for din interesse i at søge et job hos FSC Danmark!

Lige nu har vi ingen ledige stillinger.

 

 

Opdateret februar 2024.

Juridisk meddelelse

Ansvarlig for indholdet på dette websted:
FSC Danmark (Danish Council for Sustainable Forestry)

Juridisk repræsenteret af:
Direktør, Søren Dürr Grue

Registreret adresse:
Ryesgade 9B, 2. tv.
8000 Aarhus C

E-mail: hej@dk.fsc.org
CVR-nummer: 27 58 09 12

Klager tages seriøst inden for FSC-systemet

Intet certificeringssystem er perfekt, og vi tager klager og misbrug af FSC-varemærket meget alvorligt. Her på siden kan du læse, hvad du skal gøre, hvis du gerne vil indsende en klage eller rapportere misbrug af vores varemærker.

Har du brug for hjælp, så kontakt gerne FSC Danmark.

FSC Danmarks aktiviteter

På denne side finder du de væsentligste dokumenter og indslag fra FSC Danmarks foreningsaktiviteter såsom bestyrelsesmøder, generalforsamlinger og årsmøder. Er der dokumenter, du ikke kan finde, eller er du interesseret i referater af bestyrelsesmøder fra tidligere år, så kontakt sekretariatet.

FSC Danmark arbejder for mere ansvarlig skovdrift

FSC Danmark er det officielle danske kontor for Forest Stewardship Council (FSC).

Vores fornemmeste rolle er at bidrage til, at flere skove i verden FSC-certificeres og drives mere ansvarligt. Det gør vi ved at øge efterspørgslen på FSC-certificerede produkter på tværs af alle brancher og gøre vores for, at FSC har værdi for erhvervslivet, lokalsamfund og skovene. 
 
Vi samarbejder med en bred vifte af interessenter, som omfatter virksomheder, miljøorganisationer, sociale organisationer, skovsektoren, det offentlige indkøb, uddannelsesinstitutioner og de danske forbrugere.