Billedbank

Medlemmer af FSC Danmark har frit adgang til en række billeder, som de kan bruge i deres kommunikation og markedsføring. Pressen har også adgang til billeder og herudover FSC-logoet til artikler med videre.

FSC Danmarks billedbank

Billedbank for pressen

Medier og presse, der ønsker at bruge et FSC-logo eller et billede af eksempelvis FSC-certificeret skov, kan bruge billederne i vores billedbank. Har du brug for fakta om FSC, tekst eller andre informationer, kontakt os også gerne.

Se også vores menupunkt Viden og downloads for videoer, rapporter o.l.

Billedbank for FSC Danmarks medlemmer

FSC Danmarks medlemmer har adgang til billeder, som de kan bruge i markedsføring og kommunikation, hvor de har fokus på FSC og/eller FSC-certificerede produkter. I billedbanken er der bl.a. billeder af FSC-certificerede skove, natur og mennesker, som arbejder eller bor i FSC-certificerede skovområder. Tag også fat i os, hvis I er interesseret i billeder, som ikke er tilgængelige i billedbanken.

Bemærk, at din organisation eller virksomhed ikke automatisk er medlem af FSC Danmark, selvom I har en FSC-certificering eller FSC-licens til brug af FSC's varemærker. Er I virksomhedsmedlem, så har I tegnet et medlemskab, som I betaler for, udover jeres certificering/licens, og som giver adgang til en række medlemsservices såsom billedbanken. Tjek medlemslisten, hvis du er i tvivl om, hvorvidt I er medlem.

Mere information

Hold dig opdateret i FSC Danmarks nyhedsflow

Nyheder

Læs vores seneste nyheder og bliv opdateret inden for FSC, ansvarligt skovbrug og handel med FSC-certificerede produkter.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev og bliv opdateret om stort og småt inden for FSC.

 

FSC på sociale medier

FSC på de sociale medier

Vi er til stede på en række sociale medier, hvor du kan følge vores arbejde for mere ansvarlig skovdrift og FSC samt blive inspireret.