Kampagner

Virksomheder med FSC-certifikat eller varemærkelicens og organisationer har gratis adgang til en række FSC-kampagner og materialer. På den måde kan såvel virksomheder som organisationer være med til at sætte fokus på vigtigheden af ansvarlig skovdrift og ansvarlige skovprodukter over for samarbejdspartnere, kunder, medlemmer og andre interessenter. Har du spørgsmål til FSC-kampagnerne, så kontakt FSC Danmark.

Få en varemærkelicens

FSC-kampagner

FSC Ugen sætter landsdækkende spot på FSC og bæredygtig skovdrift

FSC Ugen er FSC Danmarks største kampagne. Den afholdes hvert år i ugen op til påske, hvor danske virksomheder og organisationer gennem et fælles kampagneudtryk under et specifikt tema sætter fokus på FSC og ansvarlig skovdrift i deres kommunikations- og markedsføringsmaterialer.

FSC Dag

FSC DAG er en sjov intern dag for dig og dine kollegaer. Dagen ligger i forbindelse med vores årlige forårskampagne FSC Ugen, som altid kører i ugen op til påske.

FSC DAG erstatter den tidligere FSC Friday og har et internt fokus på dig og dine kollegaers engagement i FSC. FSC Dag blev afholdt første gang i 2023. Se mere her.

Få en varemærkelicens

Together We Are FSC-kampagnen giver virksomheder med FSC-certifikat eller -licens mulighed for at kommunikere deres bidrag til ansvarlig brug af verdens skove og FN's Verdensmål med stærke visuelle udtryk og historier.