Henrik Nielsen, International Furniture

International Furniture

Navn:
Henrik Bøgild Nielsen

Stilling:
Direktør

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2017

Hvornår blev I FSC-certificeret?
2017 (NC-COC-027761)

Hvad laver International Furniture?
Vi er en handelsvirksomhed, der sælger møbler gennem professionelle forhandlere i Danmark og Norge. International Furniture har eksisteret siden 1981 og har siden 2006 været ejet af Henrik B. Nielsen. Vi startede for over 10 år siden med certificeringer og er medlem af Global Compact, GMC-miljøcertificeret og har været FSC-certificeret siden 2017. Vi arbejder også på at få de første plejemøbler Svanemærket i 2019. Vi holder til i Ørum på Djursland, hvor vi har 3.500 m2 lager, kontor og showroom. Her beskæftiger vi pt. 11 mand.

Vores vision er, at alle møbler optimerer livskvaliteten uden at påvirke verden negativt. Vores mission er, at International Furniture leverer bæredygtige møbler til Europæiske professionelle brugere via professionelle forhandlere.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Vores FSC certificerede produkter er borde, stole og taburetter – som bruges til skoler, kontorer, institutioner og plejesektoren

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
FSC er vigtigt for os af flere årsager. Først og fremmest føles det rigtigt. Og så er det vigtigt for os, at vi passer på skovene, da de har stor betydning for natur, dyr og mennesker. Vi tror og håber også, at FSC-certificering vil være et fremtidigt krav fra vores kunder.

Læs mere om International Furniture her.