Kenneth Klausen, Thermocell

Thermocell

Navn:
Kenneth Klausen

Stilling:
Salg og marketing

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2010

Hvornår blev I FSC-certificeret?
Oktober 2009

Hvad laver Thermocell?
Thermocell er leverandør af træfiberisoleringsmateriale, som anvendes til isolering af nybyggede træ- og sommerhuse samt efterisolering og energirenovering af ældre boliger som f.eks. slotte, herregårde og andre bevaringsværdige bygninger.

Vi har afdelinger i Karby på Mors og Västerås i Sverige, hvor vi beskæftiger 8 medarbejdere og producerer vores træfiberisoleringsprodukter.

Vores mål er i løbet af de kommende år at blive en betydende faktor inden for miljørigtigt isoleringsmateriale på det skandinaviske og tyske marked.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Vi producerer miljøvenlig træfiberisolering som f.eks. Thermocell løsuld til indblæsning og FeelingWood isoleringsmåtter. Begge produkter produceres af klinisk ren træmasse fremstillet af ren lys gran, uden bark, fra FSC-certificerede skandinaviske skove og er tilsat brandhæmmer. De giver sunde huse og et godt indeklima med diffusionsåbne og åndbare materialer. Træfiberisolering har op til 10 gange større evne til at optage, transportere og afgive fugt fra vægge og lofte i forhold til andre materialer.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
FSC er forbrugernes sikkerhed for, at skovene bevares for fremtidige generationer, og at naturen, dyrene og mennesker har gode forhold. Så det giver tryghed og stolthed, at vores produkter er under kontrol i hele værdikæden – fra skov til færdigt produkt – og at vi kan dokumentere dette.

Læs mere om Thermocell her.