Lars Rudkjøbing, ScanCom

ScanCom

Navn
Lars Rudkjøbing

Stilling
Chief Business Development Officer

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2006

Hvornår blev I FSC-certificeret?
2003

Hvad laver ScanCom?
Vi udvikler, designer og producerer møbler – primært udendørs – i bæredygtige materialer og med et fokus på kvalitet, design, fleksibilitet og innovation.

Vi har hovedkontor i vores stifters hjemby, Korsør, men vores primære operation er beliggende i Ho Chi Minh City, Vietnam. Derudover har vi produktionsafdelinger i Brasilien og Indonesien, samt salgskontorer og showrooms i bl.a. Spanien, Tyskland, USA og England.

Vores mission og vision er at levere kvalitetsmøbler, der lever op til miljø- og samfundsmæssige krav, til den rigtige pris og den rette tid. På den måde kan vi hjælpe vores kunder med at udvide og udvikle deres forretninger. Vi vil være branchens foretrukne leverandør og en partner man kan stole på, hvad end det er ift. vores marketings- og salgsmateriale eller vores logistikløsninger. Vores motto er ”Doing Business the Right Way”, og dette er hjørnestenen i alt vi foretager os.

Hvorfor er FSC vigtig for jer?
FSC-certificeringen er enormt vigtig for vores organisation af flere årsager. For os selv er det centralt i forhold til den måde, vi ønsker at drive vores forretning, og fordi det hjælper os med at garantere vores kunder, at også vores forsyningskæde lever op til vores (og deres) idealer. Derudover er det væsentligt, da der er større og større bevågenhed og krav fra forbrugerne om, at vi lever op til visse standarder – hvorfor vi også arbejder meget med bl.a. FN’s 17 Verdensmål for bæredygtighed. Kort sagt kan man sige, at der er adskillige punkter, hvor FSC-certificeringen har en fantastisk synergi med måden, vi ser os selv og vores forretning på.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Vi har, og har haft, mange produkter, der lever op til kravene om FSC-certificering. Alle vores træprodukter til det europæiske marked og alt vores eukalyptustræ er fuldt FSC-certificeret. Overordnet set drejer det sig om stole, borde, sofaer og andet tilbehør til udendørs møblement. Vi er langt fremme i at benytte FSC-træ blandet med plastik, og det har vi solgt globalt de sidste 8 år under navnet DuraBoard®.

Læs mere om ScanCom her.