Kent Skovgaard, Preferred by Nature

Preferred by Nature F.M.B.A

Navn:
Kent Skovgaard

Stilling:
Direktør og Senior auditor

Organisation:
Preferred by Nature

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
1996

Hvad laver Preferred by Nature?
Vi er en international non-profit-organisation, der opbygger engagement og kapacitet til at gøre bæredygtighed mainstream. Gennem vores datterselskaber tilbyder vi certificeringsydelser inden for f.eks. FSC, SBP (bæredygtig biomasse), Turisme og Rainforest Alliance (ansvarligt landbrug). Vi hjælper også virksomheder med at imødekomme lovkrav (EUTR og lign.) og deres kunders efterspørgsel lovligt træ.

Vi arbejder at en verden, hvor menneskers valg sikrer en bæredygtig fremtid. Vi har gennem årene gennemført mange initiativer, ofte med succes. Vi har lært, at problemer er til for at blive løst, og at der er en stærk grobund for positiv forandring, men også at det kræver viljestyrke og vedholdende arbejde at skabe og fastholde forandring.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
Vi var med til at stifte FSC Danmark for mange år siden, og vi var også det første danske medlem af FSC International. Vi ser FSC som en aktør, der indenfor skovområdet spiller en væsentlig rolle i forhold til at sikre bæredygtig skovforvaltning og skabe mulighed for en grøn omstilling.

Læs mere om Preferred by Nature her.