Dorte Andersen, Kvist Industries

Kvist Industries

Navn
Dorte Andersen

Stilling
HQSE - Environment & Compliance

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2011

Hvornår blev I FSC-certificeret?
2012

Hvad laver Kvist Industries?
Kvist Industries A/S er en danskejet virksomhed med over 800 ansatte fordelt på produktionsfabrikker i Danmark og Letland. Virksomheden er en helhedsløsningspartner for sine kunder og har siden 1967 spillet en væsentlig rolle i udvikling og produktion af designmøbler med distribution både nationalt og globalt. Vi udarbejder møbler af høj kvalitet i træ og blanding af stål, polstring og plast til slutkunden og leverer den fulde proceskæde fra den første fase i udviklingen af prototype til den endelige logistik og fuld forsyningskædeopsætning.

Vores ambition er at tage del i at sikre en kontinuerlig udvikling i en branche, der skal være i stand til begge sider, værdsætte klassikere og tilskynde til innovation. Vi mener, at bæredygtighed er en uendelig proces, og vi tager ansvar ved at skabe opmærksomhed og investere i en grøn virksomhed. Det har stor betydning for os, vores forretning, vores medarbejdere, vores partnere og kunder og især for planeten.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Kvist Industries er certificeret efter multisite CoC-standarden, og vi er certificeret til at sælge møbler som FSC Mix 70% samt i mindre FSC 100%. Vi har et mål om at skifte alle vores indkøbte materialer til FSC-certificerede materialer med de højest mulige FSC-claims.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
Hos Kvist mener vi, at bæredygtig udvikling er at skabe utallige muligheder i nutiden uden at begrænse den kommende generation i at gøre det samme i fremtiden. Vi søger løbende efter bæredygtig kvalitet i alle vores aktiviteter. Bæredygtig kvalitet sigter mod løsninger, hvor høj kvalitet, uddannelse og alle bæredygtighedsaspekter er lige vigtige. Hos Kvist vil vi aldrig gå på kompromis med kvaliteten eller arbejdsmiljøet, mens vi skaber bæredygtige løsninger. Vi arbejder strategisk med vores FSC-certificering og har inddraget FSC i vores strategi for FN’s 17 Verdensmål, især #15 ”Livet på land”.

Læs mere om Kvist Industries her