KLS PurePrint

KLS PurePrint

Navn:
Bent Hübertz

Stiling:
CMO

Organisation:
KLS PurePrint

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2019

Hvornår blev I FSC-certificeret?
2008

Hvad laver KLS PurePrint?
Vi producerer bæredygtige tryksager og emballage i karton. Vi er en familieejet virksomhed fra 1946 med 45 ansatte. Vi producerer bæredygtigt som overhovedet muligt, og bruger bl.a. udelukkende vindmølleenergi (vi er medejere af en vindmølle tæt ved fabrikken), kører kun i elbiler – og har været CO2-neutrale siden 2009.

Vi har som mål at være Verdens grønneste trykkeri. Derfor har vi udviklet – og udvikler stadig – papir, karton, trykfarver, lim m.v. som er så bæredygtige som overhovedet muligt. Alt vores papir og karton er lavet af træ fra FSC-certificerede skove og andre ansvarlige kilder. Vi fjerner alle uønskede og skadelige kemikalier fra produktionen af de enkelte produkter. Det har betydet, at vi i 2015 kunne blive Cradle to Cradle-certificeret som det kun andet trykkeri i verden. Vi opfatter Cradle to Cradle som den mest ultimative bæredygtighedscertificering.

Hvorfor er FSC vigtig for jer?
Hvis man skal levere verdens mest bæredygtige tryksager og emballage, kan man ikke komme uden om FSC. Det er altafgørende for os, at vi er 100 % sikre , at der er styr oprindelsen, at der ikke bliver mindre skov, og at forholdene for dyr og arbejdere i skoven er i top. De ting kunne vi ikke være sikre på uden FSC, og vores kunder forventer at vores produkter er så optimale som overhovedet muligt, ud fra et bæredygtighedssynspunkt.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Vi producerer alle former for brochurer, kataloger og bøger samt emballage i karton, som æsker, sleeves m.v. til alle former for produkter, herunder fødevarer.

Læs mere om KLS PurePrint her.