Hvorfor blive medlem?

9/10 medlemmer er tilfredse med deres medlemskab.

Melder din organisation sig ind i FSC Danmark, bliver I en del af et ambitiøst netværk af virksomheder og NGO’er, der arbejder for mere ansvarligt skovbrug.

Vær med i et ambitiøst netværk

Vær med i et ambitiøst netværk

Vil din organisation være med i et ambitiøst netværk, hvor virksomheder og NGO’er sammen arbejder for, at vi bruger skovens ressourcer på en ansvarlig måde? Og vil I gerne inspireres af engagerede profiler lige fra NGO- og skovfaglige aktører til direktører i globale virksomheder og innovatører inden for bæredygtighed? Så skal I overveje at blive medlem af FSC Danmark!

Hvad enten I er en organisation eller en virksomhed, så får I som medlem af FSC Danmark indflydelse på, hvordan FSC udvikler sig og mulighed for at samarbejde med sekretariatet om at sætte ansvarligt skovbrug på dagsordenen i samfundet generelt og i vigtige politiske processer. I får også stemmeret til vores generalforsamling og kan stille op til FSC Danmarks bestyrelse.

9 ud af 10 er tilfredse med deres medlemskab

Er I en virksomhed, kan medlemskabet være et værdifuldt supplement til jeres FSC-certificering eller varemærkelicens. Med medlemskabet får I adgang til en række gratis medlemsservices og -fordele, som styrker jeres FSC-profil og understøtter jeres brede bæredygtighedsarbejde.

9/10 medlemmer er tilfredse eller meget tilfredse med deres medlemskab af FSC Danmark*.

*Medlemstilfredshedsundersøgelse 2020

Mere information

Medlemsfordele for virksomheder

Som virksomhedsmedlem i FSC Danmark har I adgang til en række konkrete fordele og bliver en del af et stærkt netværk. Begge dele styrker jeres engagement i FSC og daglige arbejde med ansvarligt forbrug og produktion i praksis.

Medlemskab for NGO'er

Med et medlemskab af FSC Danmark har din NGO eller organisation mulighed for at præge udviklingen inden for FSC og samarbejde med os om at sætte ansvarlig skovdrift på dagsordenen i samfundet. Det er uanset, hvilken slags organisation I er. Non-profit-organisationers kontingentsats er som udgangspunkt 5.000 kr., men kan forhandles individuelt på baggrund af den enkelte organisations økonomi og ressourcer.