Holmris B8

Holmris B8

Navn
Camilla Jacobsen

Stilling
Compliance Engineer

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2010

Hvornår blev I FSC-certificeret?
2011

Hvad laver HOLMRIS B8?

HOLMRIS B8 er en af nordens førende virksomheder inden for det professionelle møbelmarked. Vi tilbyder et unikt miks af vores egne møbler og de bedste fra 1.000+ leverandører til virksomheder, hoteller, restauranter, skoler og undervisningsinstitutioner samt til plejesektoren.

Derudover tilbyder vi mange typer services f.eks. gensalg og donation af brugte møbler samt teknologi til at optimere brugen af kvadratmeter. Derfor sælger vi ikke kun møbler - men hele løsninger.

Vi arbejder for at skabe rum til mennesker. Med karakter. Det gør vi, fordi vi tror , at mennesker har brug for rum med plads til både personlighed og forskellighed – for at trives og for at udvikle sig. Og for at skabe resultater.

Hos HOLMRIS B8 er vi 450 medarbejdere fordelt fem lokationer i Danmark og 10 i verden. Vi har fabrik i Bjerringbro, hvor vi hovedsageligt fremstiller bordplader og opbevaring, og i Silkeborg har vi vores snedkeri, hvor vi producerer specialløsninger.


Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Næsten hele HOLMRIS B8’s standardsortiment inden for arbejdsborde, mødeborde og opbevaringsløsninger kan tilvælges som FSC-certificeret. HOLMRIS B8 har en målsætning om at købe FSC-certificerede råmaterialer ind, hvor det er teknisk muligt.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
Vores fabrik bruger træ som primær ressource. Derfor har vi et ansvar for, at vores træforbrug bidrager til en positiv udvikling i verdens skove og ikke medvirker til klimaforandringer gennem afskovning. FSC er derved med til at sikre, at vi som virksomhed driver forretning en bæredygtig måde.

Læs mere om HOLMRIS B8 her.