Brian Nissen, Frøslev

Frøslev

Navn:
Brian Nissen

Stilling:
Salgs- og Marketingchef

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2014

Hvornår blev I FSC-certificeret?
Juni 2011

Hvad laver Frøslev?
Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed med godt 100 dedikerede medarbejdere. Hos Frøslev lever og ånder vi for træ – og vi hjælper vores kunder med at skabe innovative og bæredygtige løsninger. I en tid, hvor der er stort fokus på CO2-udledning og bæredygtige byggeløsninger, er træ et eftertragtet byggemateriale hos bygherrer og arkitekter. Vores vision er at blive markedets førende videnspartner indenfor bæredygtigt kvalitetstræ i Nordeuropa.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Frøslev er en af Danmarks største leverandører af træ til facadeløsninger, terrasser og synligt træ i byggeriet. FRØSLEV leverer alt træ til tidens byggerier – hvad enten det er facadebeklædning på boligbyggeri eller havehegn til privatforbrugeren.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
Miljøet har stor betydning for os hos Frøslev, og vi leverer naturligvis FSC-certificeret træ til vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi kan spore træet, så vi er sikre på, at både den miljømæssige og den sociale bæredygtighed ikke tilsidesættes. Vi bruger bl.a. FSC-certificeringsordningen, da FSC er velintegreret i træindustrien og store dele af verden. Hos Frøslev sikrer vi os dels med køb af certificerede produkter og dels med tætte samarbejder, dialog og besøg direkte ved kilden, at vi til hver en tid har sporbarhed og sikkerhed for, at varerne, vi leverer, lever op til vores egne høje etiske og kvalitetsmæssige krav.

Læs mere om Frøslev her.