Hanneke Leeflang

DuraCert

Navn:
Hanneke Leeflang

Stilling:
Medejer af DuraCert

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2017

Hvad laver DuraCert?
DuraCert rådgiver virksomheder i deres forretningsproces med kravene til forskellige certificeringer. En af vores væsentligste opgaver er administration af gruppecertifikater*, hvormed vi gør det muligt for forholdsvist små virksomheder at blive certificeret på en enkel måde. Vores service er unik og effektiv, da vi bruger online løsninger. Med vores tilgang skal virksomheder bare sørge for at sikre sporbarhed i deres egen virksomhed – vi sørger for resten. På den måde kan virksomhederne få mest gavn af vores viden, erfaringer og færdigheder. Ved at tilbyde vores tjenester opfordrer vi til brugen af globale anerkendte mærker, der sikrer en ansvarlig og bæredygtig oprindelse af produkter. Disse mærker har et Chain of Custody-certificeringssystem, der muliggør sporbarhed i handelskæden helt fra oprindelse til slutbruger.

Vi er seks medarbejdere i DuraCert. Vores hovedkontor ligger i Holland, men vi har også kontorer i Danmark og Tysklad. Udover FSC-gruppecertificering tilbyder vi også gruppecertificering til MSC, ASC, PEFC og RSPO. Vores kunder er spredt over hele Europa – i Holland, Belgien, Danmark, Schweiz og Tyskland.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
Vi tror på, at det er vigtigt for fremtiden, at der er et harmonisk forhold mellem miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter. Derfor vælger vi at arbejde med mærker, der sikrer ansvarlig og bæredygtig oprindelse af produkter.

Læs mere om DuraCert her.

*Læs mere om gruppecertificering her.