Ellen Tegen, Bygma Gruppen

Bygma Gruppen

Navn:
Ellen Back Tegen

Stilling:
Markedschef og Bæredygtighedsleder

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2015

Hvornår blev I FSC-certificeret?
2014

Hvad laver Bygma Gruppen?
Bygma Gruppen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Koncernen har ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i Danmark, Sverige, Island og Færøerne.Omdrejningspunktet for vores forretning har altid været solide materialer og respekten for det gode håndværk. Vi har leveret bæredygtige materialer længe inden certificeringerne for alvor blev kendt; træ fra de nordiske skove og kvalitet i leverancen. I takt med at bæredygtighed er blevet et prioriteret punkt på samfundets agenda, har Bygma intensiveret sit fokus på bæredygtighed,og i dag kan stort set alt træ fra Bygma leveres certificeret. Vi uddanner desuden vores medarbejdere til at vejlede kunderne til at træffebæredygtige valg, og har bl.a. bæredygtighedsambassadører i alle vores forretninger.

Hvilke FSC-certificerede produkter fører I?
Bygmas FSC-certificerede produkter omfatter bl.a. spånplader, krydsfinér og støbe-krydsfinér, Frøslev hegn og stolper, klinkebeklædning i sibirsk lærk og hårdttræ terrassebrædder i Bangkirai, Jatoba, gul-og rødCamaru og plantageteak.
Udover certificeret træ har vi en stor portefølje af øvrige byggematerialer. Vi lægger i udvælgelsen af vores leverandører vægt på samarbejdspartnere, der kan støtte op med bæredygtige, svanemærkede og indeklimamærkede produkter.

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
I Bygma har vi fokus på nye initiativer og projekter, der kan fremme det bæredygtige byggeri i Danmark.Vores FSC-certificering understreger Bygmas støtte til bæredygtigt skovbrug, og betydningen af at kunnelevere certificeret træ-herunder hårdttræ og pladeprodukter-til byggeriet. Vi glæder os samtidig over, at mange af vores stærke samarbejdspartnere også er FSC-certificerede.

Læs mere om Bygma Gruppen her.