Anne Larsen, BetterGreen

BetterGreen

Navn:
Anne Larsen

Stilling:
Partner og kommunikationsansvarlig

Hvornår blev I medlem af FSC Danmark?
2017

Hvad laver BetterGreen?
BetterGreen er sat i verden for at motivere og klæde danske virksomheder på til at opnå de miljø- og klimaforbedringer, som vores klode har brug for – både for klodens bedste og virksomhedernes bedste. Vores motivation for at etablere virksomheden var, at vi synes, der mangler fokus på både forretning og mennesker, når der bliver talt miljø- og klimaforandringer/-forbedringer.

De forretningsmæssige fordele ved grøn omstilling bliver taget for givet som ressourcebesparelser eller øget brandværdi. Og selv om ”ansvarlighed” og ”purpose” er topmoderne ord i erhvervslivet, så oplever vi, at de fleste arbejder hårdt på først og fremmest at drive en sund forretning. Begge dele er jo muligt, men det kræver særlige anstrengelser at få værdi på tværs.

BetterGreens speciale er:
• Certificeringer – bl.a. FSC, PEFC, Energi- og Miljøledelse
• Cirkulær økonomi
• Energi- og ressourcebesparelser

Hvorfor er FSC vigtigt for jer?
FSC er vigtig for BetterGreen, fordi udbredelsen af certificering af bæredygtig skovdrift står højt på vores dagsorden. Desuden er certificeringen et ofte anvendt værktøj i vores værktøjskasse med miljøforbedringer. FSC samler interessen for bæredygtig skovdrift på tværs af brancher og virksomhedsstørrelse og er dermed et vigtigt centrum for videnudveksling og opdatering af nationale og internationale trends på området.

Læs mere om BetterGreen her.