FSC Designrejse

Siden 2007 har FSC Danmark sendt designstuderende fra landets arkitekt- og designskoler til skovområder og træværksteder på fem forskellige kontinenter. De har oplevet, hvad det vil sige, at en skov er FSC-certificeret og samarbejdet med lokale værksteder om produktion af deres design.

FSC Designrejse 2016

Ambassadører for verdens skove

Siden 2007 har FSC Danmark belønnet upcoming designere, som har vundet FSC Design Award, med en rejse ud i verden. De har besøgt FSC-certificerede skovområder og set, hvilken forskel FSC gør for skovarbejdere, lokalbefolkningen, dyr og natur. Som en del af rejsen har de også samarbejdet med lokale værksteder og producenter om udviklingen af deres vinderdesign med henblik på at sætte det i produktion. De fleste af designerne har efterfølgende fået sat deres designs i produktion og er alle kommet tilbage med oplevelser og indtryk for livet.

Du kan se de tidligere designrejser  FSC Designrejse-hjemmesiden.

FSC Designrejse 2017 - designet er færdigt

FSC Designrejse 2017 - trekking i FSC-skov

FSC Designrejse - mødet med lokalbefolkningen

Mere information

FSC Danmarks årsdag

Til FSC Danmarks årsdag og generalforsamling samles en bred vifte af interessenter, der spænder fra NGO'er og fagforeninger til erhvervsorganisationer og virksomheder. Alle har til fælles, at de er engageret i ansvarlig brug af verdens skove, og til årsdagen mødes de til spændende diskussioner, indspark og netværk.

FSC Design Award 2019

FSC Design Award er en designkonkurrence, der udfordrer danske design- og arkitektstuderende til at tænke i nye baner og forene bæredygtighed med godt design i træ. Konkurrencen har været afholdt siden 2007.

Designing for Sustainability 2019

Designing for Sustainability er FSC Danmarks konference, der sætter fokus på 360 graders bæredygtighed. Konferencen samler danske virksomheder og organisationer, der er interesseret i bæredygtig udvikling, både når det gælder egen organisation og de leverandørkæder, de er en del af. Det er med andre ord en konference, der rækker langt ud over FSC og ansvarligt drevne skove.

FSC Danmark på byggerimesse

FSC Danmarks vigtigste årlige begivenheder er vores årsdag og generalforsamling. Herudover har vi siden 2007 afholdt designkonkurrencen FSC Design Award og sendt vinderne på FSC Designrejse ud i verden til FSC-certificerede skovområder. Sammen med konferencen Designing for Sustainability er det nøglearrangementer, som formår at samle nuværende og kommende beslutningstagere om bæredygtighed og ansvarligt drevne skove.