FSC DAG

FSC DAG er en sjov intern dag for dig og dine kollegaer. Dagen ligger i forbindelse med vores årlige forårskampagne FSC Ugen, som altid kører i ugen op til påske.

FSC DAG erstatter den tidligere FSC Friday og har et internt fokus på dig og dine kollegaers engagement i FSC. FSC Dag blev afholdt første gang i 2023. Se mere her.

FSC Dag

En sjov intern dag for dig og dine kollegaer

På FSC DAG opfordrer vi dig til at skabe en sjov dag for dine kollegaer med fokusverdens skove og den forskel I er med til at gøre ved at arbejde med FSC.

Ved dine kollegaer f.eks. hvad FSC-mærket står for? Hvorfor ikke gøre dem stolte af, at I er med til at gøre en forskel for verdens skove? Det skaber arbejdsglæde og er en god historie, som man er stolt af at dele med familie og venner.

FSC DAG er jeres dag - og kun fantasien sætter grænser. Det kan være I bager en flot kage med skovtema, laver en grøn brunch, sender en sjov quiz ud, laver en skattejagt, opfordrer alle til at bære dyreprint, klæder kontoret i grønt, går en tur i skoven, planter et træ, pynter op med fine plakater, får en træstammekage efter frokost, skriver en sang, holder en præsentation eller noget helt, helt andet.

Det vigtigste er, at I får klappet jer selv på skulderen for at være med til at gøre en forskel. Og selvfølgelig, at I laver noget sjovt sammen.

FSC Danmark afholder i forbindelse med FSC DAG en lille uformel konkurrence, hvor den virksomhed eller organisation, som formår at skabe den helt rigtige FSC DAG-stemning, kåres som vinder og præmieres med et FSC DAG-trofæ.

NGO’er, organisationer, certificerede virksomheder og FSC-licenshavere modtager automatisk en invitation til dagen.

Andre kampagner

FSC Ugen sætter landsdækkende spot på FSC og bæredygtig skovdrift

FSC Ugen er FSC Danmarks største kampagne. Den afholdes hvert år i ugen op til påske, hvor danske virksomheder og organisationer gennem et fælles kampagneudtryk under et specifikt tema sætter fokus på FSC og ansvarlig skovdrift i deres kommunikations- og markedsføringsmaterialer.

Få en varemærkelicens

Together We Are FSC-kampagnen giver virksomheder med FSC-certifikat eller -licens mulighed for at kommunikere deres bidrag til ansvarlig brug af verdens skove og FN's Verdensmål med stærke visuelle udtryk og historier.