For medlemmer

Uanset hvilken type organisation I er, så har I som medlem af FSC Danmark både indflydelse på vores arbejde og kan nyde godt af vores netværk og services.

Så tag et kig på vores mange spændende netværk - måske der er et for netop dig? Eller meld dig til et af vores aktuelle arrangementer her.

Kontakt os, hvis I har spørgsmål til, hvordan I kan bruge jeres medlemskab aktivt.

Brug jeres medlemskab aktivt

Brug jeres medlemskab aktivt

HUSK! Kurser og netværksarrangementer er gratis for medlemmer.

 

Bliv klogere på medlemskab her

Medlemsfordele for virksomheder

Som virksomhedsmedlem i FSC Danmark har I adgang til en række konkrete fordele og bliver en del af et stærkt netværk. Begge dele styrker jeres engagement i FSC og daglige arbejde med ansvarligt forbrug og produktion i praksis.

Medlemskab for NGO'er

Med et medlemskab af FSC Danmark har din NGO eller organisation mulighed for at præge udviklingen inden for FSC og samarbejde med os om at sætte ansvarlig skovdrift på dagsordenen i samfundet. Det er uanset, hvilken slags organisation I er. Non-profit-organisationers kontingentsats er som udgangspunkt 5.000 kr., men kan forhandles individuelt på baggrund af den enkelte organisations økonomi og ressourcer.

Kurser og netværk i FSC Danmark

Vidste du, at FSC Danmark er platform for nogle af landets mest ambitiøse netværk? 

Her vidensdeler vores medlemmer med spændende virksomheder og toneangivende NGO'er og opbygger kompetencer og knowhow om FSC og ansvarlighed bredt.

Sammen er vi nemlig bedst!

FSC Danmarks billedbank

Medlemmer af FSC Danmark har frit adgang til en række billeder, som de kan bruge i deres kommunikation og markedsføring. Pressen har også adgang til billeder og herudover FSC-logoet til artikler med videre.